8.1.2013

Innotuutorikoulutus 11.1.13!



Ilmoittaudu Innotuutorikoulutukseen viimeistään 11.1.!

Nyt on viimeiset hetket ilmoittautua Innokylän tuutorikoulutukseen tällä kierroksella. Käytä tilaisuus hyväksesi ja hanki itsellesi osaamista avoimen, monitoimijaisen ja asiakaslähtöisen kehittämisen edistämiseen hyvinvointi- ja terveysalalla.

Koulutus valmentaa yhteiskehittelyyn, perehdyttää strategia- ja käyttäjälähtöiseen kehittämiseen, käyttäjälähtöisten ja asiakkaita osallistavien menetelmien käyttöön, vertaisoppimistilanteiden vetämiseen ja kehittämisprojektien hallintaan sekä johtamiseen.

Ilmoittaudu viimeistään 11.1. Koulutus järjestetään pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää Innotuutoreista

Olethan jo tutustunut kehittämisympäristöön?

  


Haluatko ideoida, kehittää ja arvioida uutta käytäntöä? Syntyikö kehitystyöstäsi toimintamalli jonka haluaisit jakaa muillekin? Etsitkö kehittämiseen sopivia menetelmiä?

Innokylän kehittämisympäristö tarjoaa paikan kehittämiselle ja kanavan jakamiselle. Kehittämisympäristö muodostuu Verstaasta ja Toimintamallista, jotka on kehitetty REA-pilottityökalun pohjalta.

Kehittämisympäristö aukesi marraskuussa 2012. Siellä on kuvattuna jo yli 200 käytäntöä. Menetelmiä on yli 30.

Tutustu kehittämisympäristöön ja käytä yhteiskehittelyn mahdollisuutta, kuvaa jo valmiina oleva käytäntö tai hyödynnä valmiita kuvattuja käytäntöjä!




Innokylä | www.innokyla.fi | Innokylä blogissa, Facebookissa ja Twitterissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti