14.12.2010

Viimeinen KOKOviikko ..ennen joulua..

Niin se vain on, vuosi on mennyt hurjaa vauhtia ja joulu on juuri ovella. Hyvinvointiverkostossa alueet ovat innokkaasti osallistuneet toimintaan ja siitä osoituksena olkoon tämän viikon ohjelma.

Maanantaiaamuna klo 6.00 pakkasmittari näyttää - 20, muutamat viestit Anun kanssa ja kohtaaminen lentokentälle suuntavaalla bussilla. Iisalmessa odottelee jo Topeliuksen Riitta, joka on koonnut yhteen n. 20 hlöä keskustelemaan Ylä-Savon hyvinvointialan kehittämisestä ja hankkeistuksesta. Keskustelu käy vilkkaana, kerromme Anun kanssa verkoston toiminnasta ja kokemuksista muilta alueilta. Tilaisuus päättyy yhteisesti sovittuun tahtotilaan toimintamallista, neuvottelukunnasta ja sen toiminnasta sektoreiden ja toimijoiden välisen yhteistyön kehittämisestä. Suuntamme valkoisilla siivillä kohti kotia ja kello lyö 21.30.

Tiistai ja jälleen pakkasta - 20, treffit junalle klo 8.10, Palveluseteliseminaari Pietarsaaressa. Junassa tapaammekin ohryn jäsenemme Närkin Ainon ja matka sujuu mukavasti yhdessä. Palvelusetelin mahdollisuuksista ja haasteista odottavat mielenkiintoiset alustukset ja keskustelut. Hienoa Pietarsaari!
VR kuljettaa kohti kotia, ilta pimenee ja viisarit näyttävät klo 22.

Keskiviikko ja verkostokokous! Helsingin merimaailma odottaa ja mukava tavata jälleen verkostolaiset. Vierailemme virtuaalimaailmassa ja käymme lävitse verkoston ensivuoden toimintaa. Julkaisemme myös uunituoreet nettisivumme. Kiitos Jonna! Vielä vaihdamme kuulumiset ja joulun toivotukset. Hämeenlinna ja lasten joulujuhlat odottavat.

Torstai on toivoa täynnä! Helsinki ja Demo-verkosto, aiheena yhteisöllinen asuminen ja muut ajankohatiset teemat. Paljon yhteistyömahdollisuuksia, hyvä! Iltapäiväksi neuvottelut selvitystyön toteuttajan kanssa ja olemme tyytyväisiä. Kotiin ja arkiaskareille.

Perjantaiaamun käynnistää neuvottelut tulevaisuuden yhteistyöstä ja tutustumisesta Tulevaisuuden tilaan. Iltapäivällä neuvottelu Kaste-ohjelman kanssa ja siitä ruokakaupan kautta kotiin.

Siinä se sitten meni, antoisa viikko! Tosin ei tässä ihan kaikki...ainahan sattuu ja tapahtuu kun Anu ja Outi ovat liikkeellä.

Ihanaa Joulua!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti