21.8.2012

ARVOKAS TYÖELÄMÄ

KUTSU

Uudista työntekoa taiteen, kulttuurin ja liikunnan keinoin! Luvassa inspiroitumista Paasitornin uudessa Sirkus-salissa tiistaina 11.9.2012. Tule osaksi kehittyvää joukkoa, ole muutos.

Työelämän haasteet ovat kaikille yhteisiä. Tarvitaan uutta ajattelua, uudenlaisia taitoja ja keinoja. Taiteen ja kulttuurin keinoin voidaan lisätä vuorovaikutuskykyä sekä kehittää kriittistä ajattelua ja luovaa ongelmanratkaisua. Taidetta ja kulttuuria voidaan hyödyntää työorganisaatioiden, johtamisen ja toimintakulttuurien kehittämisessä, työhyvinvoinnissa, innovaatiotoiminnassa sekä palvelu- ja tuotekehityksessä. Liikunnalla voidaan parantaa työntekijöiden hyvinvointia, terveyttä ja tuottavuutta.

Tule tiistaina 11.9. klo 9.30-15.00 Helsinki Congress Paasitornin (Paasivuorenkatu 5A) Sirkus-saliin käynnistämään opetus- ja kulttuuriministeriön Arvokas työelämä -prosessia: taiteen, kulttuurin, liikunnan ja työelämätoimijoiden yhteistä kohtaamis-, oppimis- ja kehittymisareenaa. Viime keväänä valmistunut Työelämän kehittämisstrategia muuttuu nyt tekemiseksi. Koska pelkkä puhe ei työelämää paranna, tilaisuudessa saat tietoa myös siitä, miten tekemiseen saa rahoitusta ja samalla luotsaamme liikkeelle uusia, laaja-alaisia kehittämishankkeita.

Oletko kehittäjä, tutkija, henkilöstö- tai muu asiantuntija, joka työskentelee työelämän kehittämisen parissa tai taide-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoaloilla? Oletko johtaja tai esimies, joka on kiinnostunut työyhteisönsä kehittämisestä taiteen, kulttuurin tai liikunnan keinoin? Oletko yrittäjä, kolmannen sektorin edustaja tai luovan työn tekijä, joka tarjoaa taide-, kulttuuri- tai liikuntalähtöisiä palveluja työelämän kehittämiseksi? Haastamme Sinut mukaan uudistamaan työntekoa taiteen, kulttuurin ja liikunnan keinoin! Kick off -tilaisuus käynnistää työpajojen sarjan 11.12.2012, 11.3.2013, 11.6.2013, 11.10.2013. Merkitse työpajat kalenteriisi jo nyt ja liity työelämän uudistajien joukkoon. Tulevissa työpajoissa esitellään ja kokeillaan eri taidemuotojen soveltavaa työelämäkäyttöä, annetaan työkaluja pienille ja suurille työelämäteoille sekä tilaa omalle oppimiselle, kehitetään työelämää sekä törmäytetään palvelujen tuottajat ja niitä hyödyntävät organisaatiot.

Ilmoittaudu tilaisuuteen verkkolomakkeella viimeistään 30.8. Tilaisuus on maksuton. Lisätietoa tilaisuudesta ja tulevista työpajoista osoitteessa www.luovasuomi.fi.

TERVETULOA tekemään työelämästä arvokasta!
Menossa mukana OKM, Luova Suomi, TEM, Tekes, Kolmas lähde, Altonova ja MDI.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti